Szeretnél megújulni? Meguntad a frizurád? Kipróbálnál egy divatos sminket? Jelentkezz Őszi átalakításunkra itt!
Egy élmény volt! Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon jó hangulta volt szuper társasággal, és a buli...Hajrá SOMOGYBABOD!!!!Jövőre találkozunk;-)
Jelentkezz az info@szeretlek.hu címen, küldd el postacímedet, és nyerj jegyet a 23.SOMOGYBABODI OFF ROAD FESZTIVÁLRA! Pénteken TANKCSAPDA és sok más program!!!
Én még nem voltam ezen a rendezvényen, de barátnőmtől sokat hallottam Róla! Remélem sikerül nyernem belépőt, és akkor tuti megyünk...:-) :-*
Fúúúú, már nagyon várom! Én tavaly voltam először, de ezután mindig ott leszek! Nagggggyon nagy buli!!!!
Én már utánanéztem, és úgy néz ki sikerül is lemennem... Péntek Tankcsapda!!!De lesz még dagonyaparty, falmászás, fevonulás, kamionhúzó verseny, meg egy csomó minden!Szerintem nézd meg a honlapon!
http://www.land-art.hu/somogybabod/index.php
Itt minden progit megtalálsz!
Én is csak ajánlani tudom! Nagyon jó buleee! Idén mindenképp ott leszek, és már nagyon várom!!!
Dagonya, autók, motorok, buleee!Sajnos még csak hallottam róla, de azt sokszor,és csak jókat!Szívesen elmennék...
Imádom a somogybabodi offroad bulit. Ajánlom mindenkinek. igazi kaland:) jöjjön mindenki.
A következő hosszú hétvégén (máj.29-31.) fergeteges buli lesz Somogybabodon!! Ismét megrendezik a Nemzetközi Off Road Fesztivált! Próbáltátok már az off roadozást? Voltatok már Somogybabodon? Idén mi biztosan ott leszünk! :)